Vuokrauspalvelu

Kaivinkoneet ja kauhakuormaajat

Saat meiltä kaivinkonevuokrausta kaikkiin tarpeisiisi. Valikoimastamme löytyy kaivinkoneita minikaivurista suurimpiin kaivinkoneisiin asti. Mukana saat kauhat, vasarat ja asianmukaiset vakuutukset. Koneita huolletaan säännöllisesti ja ne edustavat nykyaikaista tekniikkaa alallaan. Kysy tämän hetkistä tarjontaamme!

Nostokoriauto ja saksilavat

Nykyään rakennustyömailla, asennus- ja maalausurakoissa ja kiinteistöhuollossa henkilönostimet ovat erittäin suuri apuväline. Vuokraamme käyttöösi nostokoriauton ja saksilavan, joilla korkealla tehtävät työt sujuvat turvallisesti. Saat mukaan myös käyttökoulutuksen, vakuutukset ja tarvittaessa ammattilaisen hoitamaan koneen käyttämisen. Nostokoriautomme ovat asianmukaisesti huollettuja ja turvallisuusmääräykset täyttäviä.

Bobcatit

Vuokraamme laajan valikoiman Bobcateja maansiirto-, puutarha- ja kiinteistönhuoltotöihin. Bobcat sopii hyvin sepelin, mullan ja muiden maa-ainesten levitykseen ja on erittäin ketterä ahtaissakin paikoissa. Vuokraamme Bobcatin halutessasi kuljettajalla.

Työvoima

Välitämme työvoimaa niin suureen kuin pieneenkiin tarpeeseen. Työntekijämme ovat koulutettuja, työkokemuksen kautta rutinoituneita osaajia, joille mikään askare ei ole ylivoimainen.

Listoiltamme löytyy mm. sähkö-, putki-, rakennus-, ja maalausalojen ammattilaisia.

Otsonaattori

Vuokraamme ammatti- ja huoneistokäyttöön tarkoitettua otsonaattoria. Se on käyttökelpoinen myös hotelleissa. Otsonaattorilla poistat tilastasi esimerkiksi pahat hajut, bakteerit ja virukset, homeen ja allergisoivat tekijät.

Otsonointi on helppoa, tehokasta ja turvallista. Voit käyttää otsonaattoria esimerkiksi asunnossa, autossa, asuntovaunussa ja veneessä. Otsonaattori ei jätä jälkeensä kemikaalijäämiä. Annamme vuokrauksen yhteydessä perusteellisen käyttökoulutuksen.

Muut vuokrattavat

Vuokraamme käyttöösi myös klapikoneen, hakettimen, hevostrailerin, paljun ja monia muita omistamiamme koneita ja laitteita. Kysy lisää ja tule tutustumaan niihin!