Rakennuspalvelu

Purkutyöt

Purkutöiden erikoisosaajana puramme kohteesi joko kokonaisvaltaisesti tai osittain. Noudatamme kaikkia työturvallisuusmääräyksiä ja sovittuja aikatauluja. Huolehdimme purkujätteen jätehuollosta ja toimittamisesta asianmukaisesti käsittelyyn. Pitkä, kokemuksemme ja nykyaikaisen laitteistomme avulla puramme metallirakenteet, betonirakenteet, seinät, lattia, parvekkeet ja piiput. Meillä on pitkä kokemus omakotitaloista, teollisuushalleista, kerrostaloista ja liiketiloista.

Siirtolavat

Saat meiltä tilattua pihaasi kaikenkokoiset siirtolavat rakennus-, purku ja romujätteen kuljetukseen ja pihalavoiksi taloyhtiöille. Hoidamme myös lavan noudon ja se tyhjätään toimestamme ja jätteet käsitellään asianmukaisesti edullisin kustannuksin.

Asbestityöt

Asbestipurku toteutetaan tarkkaavaisesti lakeja ja määräyksiä noudattaen. Voit siis olla varma, että asbestityösi tehdään huolellisesti ja tarpeidesi mukaisesti aina.

Käytössämme on tarvittavat suojavälineet ja osaaminen, joten asbestipurku voidaan toteuttaa turvallisesti. Asbestipurku on työ, joka kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi.

Suoritamme myös rikkinäisten asbestipintojen kapselointia ja korjausta. Asbestipitoisia materiaaleja ovat esimerkiksi putkieristeet, laastit, tasoitteet, muovimatot, vinyylilaatat, kiinnitysliimat ja rakennuslevyt.

 Sähkötyöt

Toteutamme sähkötöitä ja sähköurakointeja monipuolisesti tarpeidesi mukaan. Teemme töitä huolellisesti, sovitussa aikataulussa, säädöksiä noudattaen ja pitkällä kokemuksella. Jos olet omakotitalon rakentaja, remontoija tai huoneistosi tarvitsee laajempaa sähköremonttia, niin jätä sähköurakointi osaaviin käsiin. Osaamisemme on laajaa sekä asiantuntevaa, sillä meiltä luonnistuvat kaikki asennus-, kunnossapito- ja huoltopalvelut myös sähkötöiden osalta.

Kosteuseristäminen

Rakennuksessa kosteutta muodostuu useista arkisista toiminnoista, kuten kokkaamisesta ja pesulla käymisestä. Kosteutta rakennuksen rakenteisiin voi nousta myös maaperästä. Tästä johtuen rakenteissa voi alata kasvamaan hometta ja rakenteisiin voi syntyä jäätymis- ja korroosiovaurioita. Kosteus heikentää myös lämmöeristystä ja aiheuttaa siten lämmön karkaamista ulkoilmaan.

Toteutamme pitkällä ammattitaidolla kaikkia kosteuseristämisiä rakennuksen sisä- ja ulkopuolella. Ota yhteyttä meihin ja ammattilaisemme saapuvat arvioimaan tarpeesi.

Maanrakennus

Olemme maanrakentamisen ammattilaisia, joilta saat kaikki maansiirtotyöt laadukkaasti ja luotettavasti. Toimitamme maansiirto- ja kaivinkonetyöt vuosien kokemuksella ja nykyaikaisella kalustolla. Huolehdimme myös kohteen suunnittelusta ja jätehuollosta projektin aikana.

Esimerkkejä maanrakennuspalveluistamme:

  • Maanrakennus
  • Kaivinkoneurakointi
  • Pohjatyöt rakennuksiin
  • Salaojitukset
  • Tien pohjatyöt
  • Viemäröinti
  • Ojankaivuu
  • Viherrantaminen
  • Maansiirtotyöt
  • Maa-aineen toimittaminen